خلاصهای براولین سمینار علمی- عملی علم بیورزونانس
برای اولینبار به حول قوه الهی درکشور عزیزمان ایران سمینارعلمی- عملی بیورزونانس با ریاست سازمان نظام پزشکی و مدیریت دانشگاه صنعتی امیرکبیر وهمکاری سازمان خدماتاجتماعی در تاریخهای 31 اردیبهشت و اول خردادماه سال 1393 در محل دانشگاه صنعتی امیرکبیر برگذار شد. دراین سمینار اساتیدی که عضو هیئتعلمی در دانشگاههای علوم پزشکی ایران، علوم پزشکی تهران، علوم پزشکی البرز، علوم پزشکی بقیه الله، دانشگاه صنعتی امیرکبیر ودانشگاه صنعتی علم وصنعت میباشند. این دانشگاهها دستِ یاری به یکدیگر داده ومسئولیت اجرای مفید آن سمینار را به عهده گرفته بودهاند.
سمیناربیورزونانس فعلاً درنوع خودش یک سمینار بینظیراست. چرا که دیگر سمینارها و کنفرانسهای بینالمللی در دیگر کشورهای پیشرو دراین دانش، معمولا وزارت بهداشت ودرمان و دانشگاه به دلیل مسائل استراتژیکی نقشی را در آن ایفا نمیکنند. بهحمد خدا برای نخستینبار در دنیا یک دانشگاه پُرتوان همچون دانشگاه صنعتی امیرکبیر خواهان تحقیقات علمی در زمینه دانش بیورزونانس گشتهاست. این مایهافتخاری ست برای کشورعزیزمان ایران و ریاست دانشگاه صنعتی امیرکبیر میباشد.
این سمینار بهمدت دو روز برگذار شد. دراین سمینار علاوه بر سخنرانیهای علمی مختلف درموردِ موضوعات جالب ، برنامههای عملی بهجهت آشنا کردن حضار با متدهای تشخیصی فوق پیشرفته در دنیا به نمایش گذاشته شد. قابلِذکراست که شرکت در این سمینار برای شرکتکنندگان دارای امتیاز بازآموزی بودهاست .امید است که این سمینار برای دانشپژوهان عزیز بسیارمفید واقع شود. بهجهت آشنایی بیشتر دانشپژوهان با مبانی دانش بیورزونانس اساتید خارجی از کشورهای پیشرو دراین علم دعوت به عمل آمدهاست.
موضوعاتی که دراولین سمینارعلمی- عملی بیورزونانس مورد بررسی قرار میگیرند، عبارت است از :
1- توضیحات کلی دربارهی کارهایی که تاکنون دررابطهبا علم بیورزونانس توسط دانشگاه امیرکبیر صورت گرفتهاست .
2- توضیحات کلی دربارهی کاربرد رزونانس بهعنوانِ یک علم فیزیکی در صنعت ،خانهسازی وهواپیماسازی .
3- توضیحاتی دربارهی بیورزونانس بهعنوان یک علم بیوفیزیک بهجهت تشخیص بیماریها، علم بیورزونانس با مهندسی الکترونیک آمیخته شدهاست.
4- توضیحاتی دررابطهبا اینکه مبانی بیورزونانس و شاخههای بیورزونانس در صنعت کشاورزی و دامداری مورد استفاده قرار گرفتن دادهشد. بیورزونانس بهترین روش ارگانیک به حساب میآید.(تاثیرات علم بیورزونانس در حوزه کشاورزی ثابتشدهاست. با تحریک الکترومغناطیسی در گیاه ،رشد گیاه افزایش پیدا کرده بدون اینکه از لحاظ ژنتیکی تغییری درآن ایجاد شود. اگر از دیدگاه ذرهای (فوتونی ) به امواج الکترومغناطیس ضعیف (فرکانس های ارسالی از دستگاه بیورزونانس ) بپردازیم، مشاهده خواهیم کرد که این امواج حاوی اطلاعات میباشند.)
5- توضیحاتی دررابطهبا مبانی تکنولوژی بیورزونانس بهعنوان یک علم مهندسی پزشکی.
6- توضیحاتی دررابطهبا علم تبادلات یونی سلولی وعلم بیوالکتریک یا همان بیوپتانسیل که بهعنوان اساس بیورزونانس هستن ارائه شد.
7- توضیحاتی دربارهی سرتی فیکتهای (certificate) (گواهینامه ) دستگاه بیورزونانس وانواع دستگاهها در دنیا.
8- توضیحاتی دررابطهبا تاریخچه علم بیورزونانس در دنیا.( قدمت علم بیورزونانس به یکصد سال قبل بازمیگردد. در آن زمان یک دانشمند روسی طی تحقیقات خود دریافت که تمامی سلولها دارای فرکانسهای مغناطیسی هستن و تمامی این فرکانسها در کل هستی در بین سلولها و مولکولها غیرقابل تکرار میباشند. علم بیورزونانس در دهه 1900 میلادی بهواسطۀ دانشمندانی همچون لاخووسکی و نیکلای تسلا پایهگذاری شد. علم بیورزونانس توسط دکتر رایف آمریکایی، دکتر فوول و دکتر مورل توسعه پیدا کرد.)
دیدگاهتان را بنویسید